Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ROVARHÁLÓK

Elengedhetetlen termék, mely nyugodt éjszakákat nyújt, gyermeki könnyedséggel lehet kezelni, láthatatlan hálószerkezetével nem csorbítja kilátást, így semmilyen esztétikai kifogása nem lehet a használójának! Nem csak egy rovarháló! Mint minden WAREMA termékcsoport, ez is tucatnyi szabadalommal rendelkező megoldást tartogat a használója számára! Az alapáras 1200 féle szerkezetszín, a VisionAir láthatatlan háló, a színharmónizált műanyag alkatrészek, az extra erős, autóátjárást is elviselő rozsdamentes háló az angolaknák tisztántartása érdekében, a lassított felengedési Soft-Raise-Funkció, a huzatbiztos vezetősínben lévő sörte-kefe kombináció, a becsapódást kiküszöbölő nyíló ajtók zsanérjába rejtett rugós fékezőmechanika, az irányítható kisállatátjáró a kedvencek komfortlétének megsegítésére mind olyan megoldás, mely prémium fokozatra emeli a köznapi nyelvben létező szúnyoghálókat!

LEHÚZHATÓ

Megnézem

Teljesen halk, lassított fékezőmechanika már tíz éve dolgozik minden WAREMA rolós rovarhálóban. Maximum 2m-es szélességben és 2,4m-es magasságban lehet rendeni.

PLISZÉ

Megnézem

A harmónika jellegel készülő WAREMA pliszé ajtó rovarhálók látható felületként jelennek meg az ajtón kívül. 18mm mély helyigénye miatt könnyű az árnyékolók alá behelyezni.

TOLÓ

Megnézem

A mai trend szerinti nagyméretű toló nyílászárókra 3m-es magasságig tud a WAREMA alsó, rejtett görgősoros tolókeretes rovarhálót készíteni. Speciális megoldásának köszönhetően évtizedekig gyerekjáték kezelni!

FIX

Megnézem

A WAREMA fix keretes rovarhálói semmilyen körülmények között nem nevezhetőek hagyományosnak! A síkban záródó design ablakokra is fúrás és csavarmentes kivitelben rakunk színazonos rovarhálókat!

NYÍLÓ

Megnézem

A zsalúziába vagy redőnybe is integrálható nyíló WAREMA rovarhálókat, speciális rugós behúzómechanikával, rozsdamentes hálóval, kisállatátjáróval és kaparásmentes hálóval is rendelhetik.

ANGOLAKNA

Megnézem

A legzseniálisabb dolog, amit az angolaknával tehet! Ha azt szeretné, hogy 95%-al csökkentse a takarítási igényét ezeknek a bevilágítóknak, a rácsszerkezet felületére szereltessen fel egy prémium WAREMA angolakna rovarhálót!