Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

PERGOLA NAPELLENZŐK

A tökéletes mobil teraszfedés viharálló kivitelben! A WAREMA Pergola napellenző maximum 650cm szélességű alumínium tokszerkezetét csak a két végén kell a homlokzatra rögzíteni. A tökéletes merevségről a 3mm-es extrudált falvastagság gondoskodik. Az opcionálisan integrált LED világítással is rendelhető Secudrive® rendszerű vezetősínekben a napellenző vászon egy rozsdamentes szalagra van ragasztva. A kovácsolt alumínium csuklós egység a megrendelő igényének megfelelően szögben csatlakozik a két pillérhez, mely akár kurblis süllyesztő mechanikával is rendelhető, ha a vízlefolyáshoz szükséges minimális hajlásszög nem kivitelezhető! Amennyiben egy gerinc egységre két irányban egymásnak háttal fordítjuk a P40-es pergola napellenzőket, akár 14m fesztáv is lefedhető! A napellenzők kinyúlásával ellentétben ennél a terméknél mindig a vízszintes méretet kell érteni!

Pergola árnyékolás

P40 egyenes vezetősínnel

Megnézem

A présművel ellátott 18cm-es tokrendszer, a vezetősínben futó direktkapcsolatú vászoncsatlakozás, 7m-es kínyúlás, vezetősín végéig teljesen kifutó előprofil, a lefutóba rejtett LED világítás.

Pergola árnyékolás

P40 íves vezetősínnel

Megnézem

A látványosan ívelt vezetősín, a benne futó direktkapcsolatú vászoncsatlakozás miatt, rendkívűl látványosan vezeti meg minden átfordulást elősegítő keresztprofil nélkül a ponyvát, akár 7m-es kínyúlásig!

Pergola árnyékolás

P60 Perea pergola

Megnézem

Amikor az időjárásellenállóság találkozik a filigrán dizájnnal. Az új Sunworker Cristal anyagnak köszönhetően a P60 szél- és esőálló pergola akár 6x5m-es méretben is elkészíthető.

Pergola árnyékolás

P70 Perea pergola

Megnézem

Pergola Perea P70 az extravagáns időjárásálló árnyékoló. Az új szél- és esőálló Sunworker Cristal anyag használata a P70  pergola akár 6x6m-es méretben is gyártható.