Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

LAPFÜGGÖNY

3,5 méteres magasság, 160cm lapszélesség és egyenként 6m-es 6 pályás vezetősín, akár gérvágott sarokkialakítással. Eloxált, fényes, matt ill. mikrostruktúrált RAL színű alumínium sín és alkatrészek alapáron! Egyedi, antisztatikus 900 féle színű és anyagú mintakollekció, 120féle színű szerkezettel. Szövetektől függő, kézi, rozsdamentes acélrudas vagy zsínóros mozgathatóság, guruló kocsiszekrényeken. Könnyen és egyszerűen cserélhető laprögzítés lehetővé teszi, hogy néha egyedileg harmonizáljuk helyiségünk hangulatához a lapfüggönyeit.

ZSÍNÓROS MŰKÖDTETÉS

Egy helyen állva tudjuk a másik vagy mindkét oldal irányába is mozgatni a lapfüggöny kocsirendszerét. Kényelmesen mozgatható akkor is, ha nem hozzáférhető, pld.galériára szereltetjük ezt az árnyéklót.

ROZSDAMENTES RUDAS MŰKÖDTETÉS

Az első lapot tartó kocsiszekrény elejére rögzített rozsdamentes acél húzóruddal mozgathatjuk az egymásba akaszkodó kocsisoral lapfüggöny felületet. Így a húzási irányba az első lapot kísérve zárjuk vagy nyitjuk a felületet.

SAROKKIALAKÍTÁS

Elegáns pozitív ill. negatív sarokformációt tudunk ezzel a gyári megoldással kialakítani. Fél fok különbséggel tudunk tökéletes gérvágást kivitelezni.

Panel

Minimális szélesség: 400mm

Maximális szélesség: 1600mm

Maximális magasság: 3500mm

Panelek átlapolása: 60/80mm (magasságtól függően)

Sín

Minimális hossz: 450mm (típustól függően)

Akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Szövetpanel rögzítése a felső sínhez:
– tépőzárral
– felső sínnel

Sínek:
2 vagy 3 pályás sínek ill. ezek kombinációja (max. 6pályás)

Zsinóros

Rozsdamentes rudas

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!