Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

PLISZÉSZÚNYOGHÁLÓ

Az egy vagy kétirányú, egy vagy két kihúzható szárnnyal rendelkező pliszé rovarhálók a harmónika jellege miatt határozottan megjelennek, így kevésbé sérülékenyek. A kihúzáskor kigördülő vezető talszerkezet miatt a használaton kívüli időszakban csak egy 3mm magas ragasztott műanyagcsík látható. 100% PES anyaga miatt nem igényelnek semmiféle karbantartást. tetszőlegesen 1200 féle színben rendelhető.

Maximális szélesség: 2200mm

Maximális magasság: 2600mm

Minimális szélesség: 730mm

Minimális magasság: 1880mm

Maximális felület: 5,7m²

Fekete színű pliszírozott hálóval
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Kézi működtetés – oldalra elhúzható
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!