Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

LEHÚZHATÓ SZÚNYOGHÁLÓ

A WAREMA mobil, lehúzható rovarhálóit önmagukban ablakokra vagy franciaerkélyeknél ajtókra úgy szerelhetőek, hogy nincs az az esztétikailag erősen kifogásolható alsó fogadó sín a párkányon vagy a küszöbön! Mindegyik típusú redőnybe és zsalúziába integráltan is rendelhető. Választható, hogy az ablakok alsó rejtett vízvetőjéhez szögbe vagy a párkányhoz függőlegesen csatlakozzon. Az alsó enyhén íves kialakítású profilba kívánság szerint belülről, kívülről vagy mindkét oldalról hozzáférhető süllyesztett fogantyúval szállítjuk. A vezetősínben lévő hátrafelé feszülő sörtesor megakadályozza a huzatkor kilépni akaró hálótömeget, ill. a befelé igyekvő rovarok bejutását! Bemutatótermünkben megtekinthető!

Maximális szélesség: 2000mm

Maximális magasság: 2400mm

Minimális szélesség: 600mm

Maximális felület: 4,8 m²

PVC-bevonatú üvegszálas VisonAir-háló fekete színben

A háló rendkívül nagy szakítószilárdságú, időjárás- és korrózióálló

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
R.S.10 – függőleges felületre

R.W.10 – tetőablakra

Mérettől függően Soft-Raise funkcióval készül

Manuális működtetés

mérettől függően Soft-Raise funkcióval

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!