Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ROLETTA

A WAREMA roletta kínálata közel 80 féle típust, 2000 féle szerkezetszínt és 900 féle szövetválasztékot ajánl. Ennek a hatalmas kínálatnak köszönhetően számtalan variációt lehet kialakítani akár 4m szélességben és 6m-es magassággal. Kizárólag antisztatikus szövetekkel szállítjuk, mely mindegyike ÖkoTest100 előírásnak megfelelően antiallergén és teljesen UV-stabil. Kizárólag DIN EN 13120 szabvány szerinti gyerekbiztos kezelésekkel szereljük mindegyik belső árnyékolónkat!

Roletta

BÁZIS

Megnézem

A WAREMA-nál az alap típus is számos védjegyet hordoz! Ilyen a Soft- Raise-Funkció®, amikor is az elengedett alsó profil lassan, hangmentesen emelkedik fel. Lehet oldalsó végtelenített gyöngylánc műanyagból vagy rozsdamentes acélból, zsinórral, gombbal vagy 230V motorral működtetett változat is.

Roletta

HORDOZÓPROFILOS

Megnézem

Nagy, nagyobb, legnagyobb. Ezt az új roletta családot a nagy méretű felületek gondtalan árnyékolására hozta létre WAREMA.

Roletta

DESIGN

Megnézem

Az egyik legelegánsabb megoldása a WAREMA-nak! Az üvegfelületre 3M-es tépőzárcsíkkal felragasztott roletta olyan kis tokkal rendelkezik, hogy az a nyítást nem akadályozza az oldalkávánál! És választható alúlról és felülről működtethető változat is!

Roletta

KAZETTÁS

Megnézem

Elegancia. Karakterizmus. Masszivitás. WAREMA kazettás roletták strapabíró mechanika, kifinomult design, speciális anyagkollekció.

Roletta

ÁLMENNYEZETBE ÉPÍTETT

Megnézem

Az irodai kialakítások tökéletes megtestesítője. Tükrőződésmentes, hanggátló, antiallergén, antisztatikus és lángálló anyagok. Csak a munkára kell figyelnie, az optimális munkahelyteremtés WAREMA árnyékolókkal.

Roletta

TÉLIKERT ROLETTA

Megnézem

A WAREMA tetőtéri roletta minden típusú egyedi és gyári tetőtéri ablakra felszerelhető, akár házilag is!