Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

BELSŐ ÁRNYÉKOLÓK

Az irodai elegancia, az otthon hangulata, a hálószoba meghittsége, egy beltér letisztultsága vagy éppen sokoldalú játékossága. Ezernyi színével és formájával ezt kínálják a WAREMA belső árnyékolók: Lapfüggönyök, Roletták, Reluxák, Pliszéfüggönyök.

belső árnyékoló

ROLETTA

Megnézem

A WAREMA roletta elegáns, nagyvonalú és egyszerű stílusú árnyékoló, mely homogén felületével térnővelő hatást tud elérni. Választható látható szerkezettelk, de elegáns kör vagy szögletes tokkal és állmennyezetbe rejtett módon is.

belső árnyékoló

PLISZÉFÜGGÖNY

Megnézem

A WAREMA pliszéfüggöny praktikus, sokoldalú és könnyen kezelhető árnyákoló, mely a nyílászáró üvegfelülete elé egyszerűen felszerelhető! A WAREMA kínálatából majd’ 60 féle típus és 900 féle szövet közül választhat a kedves megrendelő.

belső árnyékoló

LAPFÜGGÖNY

Megnézem

Trendi, monumentális és térnövelő beltéri textil árnyékoló. A WAREMA nagyszerű variálhatóságot kínál azzal, hogy a rolettáink és a pliszéfüggönyökeink szövetkínálata nagyrészt átfedésben van.

belső árnyékoló

RELUXA

Megnézem

A WAREMA reluxa, mely újra teret hódít! A lamellás árnyékolók fényirányítási előnyét párosítottuk a legexlúzívabb matt és stuktúrált felületekkel. A rozsdamentes, nagyszilárdágú elemeknek köszönhetően az 50mm-es lamellákkal akár 16m2-es felületeket is lehet kézzel működtetni!

belső árnyékoló

SZALAGFÜGGÖNY

Megnézem

A WAREMA ezt a tipikusan irodai árnyéklót is átdolgozta, hogy minden felületre alkalmas legyen. Horizont, boltíves, vízszintesen feszített vagy spirál felületről van szó, nem igazán van lehetetlen nálunk! Antisztatikus, lángálló, nedves térbe is alkalmas, 900 féle és akár 260mm-es lamellaszélességű szöveteivel új dimenziót nyitottunk!

belső árnyékoló

TÉLIKERT ROLETTA

Megnézem

Építészek és dizájnerek fantáziaserkentő terméke a WAREMA belső télikert-rolettája! Az egy darabban készülő, vízszíntesen motorosan működő, akár 10m kinyúlású és 4,5m-es szélességű tökéletes árnyékolóval egy elképesztően nagyvonalú és monumentális térfedést tudunk létrehozni!