Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

MOBIL ÜVEGFALAK

Pergolák, teraszok, loggiák egyedi atmoszférájú nyárikerté való átalakításához, tökéletes gyorsan-könnyen kezelhető mobil üvegfalrendszer. Ideális térnövelés érhetünk el fedett terek házhoz való csatolásával. Szigeteletlen és hőhídmentes SUNFLEX Mobil Üvegfalak.

üvegfal

TOLÓ

Megnézem

Az új SUNLFEX üveg tolófal SF 20 rendszer különlegessége, hogy a panelek vízszintesen eltolva, egymással párhuzamosan, egy- vagy két oldalra gyűjthetők. A panelek egymáshoz kapcsolódnak, így az első nyitása illetve zárása esetén a többi panel is automatikusan együtt mozog.

mobil üvegfal

TOLÓ-NYÍLÓ

Megnézem

A SUNFLEX toló-nyíló mobil üvegfal rendszere az üveg és a fal felületek kontrasztjával minden otthont vonzóbbá tesz. A külön-külön mozgatható, egymástól független üvegpanelek a teljes homlokzaton megnyithatóak, és egy keskeny kötegbe félrehúzhatóak, optikailag zavartalan átmenetet biztosítva bel- és kültér között.

üvegfal

HARMÓNIKA

A SUNFLEX harmonika ajtó rendszer különlegessége számos elrendezésében, a lehetőségek végtelenségében rejlik. Legyen szó különböző vastagságú üvegekről vagy eltérő anyagokról: minden igényre kínál megfelelő terméket.