Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

REDŐNY TÍPUSOK

Egyedi redőny megoldások 1200 féle színben és stuktúrában. Általában azt gondolja egy szakember, hogy nincs látható különbség a WAREMA és egy egyéb redőny között mindaddig, míg nem ki nem próbálta és nem használja azt nap, mint nap! A lefutóban választható 5 féle kéder, a záróléc aljába a gumibetét, a síkba záródó merev alsó tokzárás, a színharmónizált két darabból összepattintható, UV-stabil műanyag furattakarók, a tekeredésmentes extrudált aluelemek mind a prémium redőny ismérvei. És az sem mellékes, hogy nincs árbeli különbség szín, lamella és tokméretek között!

Redőny

VAKOLHATÓ TOKOS REDŐNY

Megnézem

A legelegánsabb beépítési módszer, ha nem látjuk a redőny színharmonizált alumínium tokját sem. A legkisebb helyigény, a legoptimálisabb hőzárással.

Redőny

ELÉÉPÍTETT REDŐNY

Megnézem

A látszó dizájnelemként megjelenő redőny tokszerkezetek az épület vonalaihoz igazodóan lehetnek lágy megjelenésű kerekített, de hangsúlyos szögletes kivitelű is.

Redőny

RÁÉPÍTETT REDŐNY

Megnézem

A nyílászáró gyártók kedvenc megoldására 12 féle típust kínál a WAREMA ráépíthető rendszere. Nem véletlenül. Nincs tökéletes hőhídmentesítés!

Redőny

SRÉG REDŐNY

Megnézem