Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK

Minden család kedvenc és kedvelt helye egy jól elkészített télikert vagy üvegezett pergola. Mindaddig ez így is marad, míg a tavaszi hőterhelés át nem csap elviselhetetlen hőkatlan kategóriába! Egy szélálló SecuDrive® megvezetési rendszerű, Screen szövettel szerelt és integrált szél- és fényérzékelővel ellátott automatika olyan komfortú helyiséggé varázsolja hőn szeretett télikertjét, nyárikertjét vagy éppen fedetlen pergoláját, melyet anno megálmodott magának! 6500mm szélességig vagy 6500mm kinyúlásig kizárólag motorosan, de egy darabban tudjuk lefedni az árnyékolandó felületet. 1200 féle szín és felületi struktúra valamint 600 féle szövet közül lehet választani! Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk a télikert árnyékolót.

Télikert árnyékolás

Typ W20

Megnézem

A SecuDrive® technológiával szerelt külső WAREMA télikert-árnyékoló, melynél nincs fényrés a vezetősín és a vászon között. 6m x 4m-es felületig egy darabból!

Télikert árnyékolás

Typ W19

Megnézem

A legsokoldalúbb WAREMA télikert-árnyékoló. Akár lentől felfele is működtethető szerkezet. 6x5m-es szerkezet egyben.

Télikert árnyékolás

Typ D3

Megnézem

Az exklúzív Télikert-Árnyékoló. A WAREMA trapéz formájú felületeket is képes a W19-es és W20-as rendszerekhez integráltan tökéletesen leárnyékolni!

Télikert árnyékoló

Typ W7

Megnézem

A WAREMA egyedi télikert-árnyékolója a különleges formályú terek lefedésére. Lehet az saroklecsapású vagy horizontíves kialakítású télikert, mi azt is tökéletesen leárnyékoljuk!

Télikert árnyékolás

Typ W10

Megnézem

A belső térben alulról szerelt WAREMA télikert-árnyékoló SecuDrive®
technológiával, fényrésmentes oldalsó megvezetéssel. BlackOut szövettel akár teljes sötétet is tud produkálni!

Télikert árnyékoló

Typ W10²

Megnézem

Csak látszatra olyan, mint két W10-es! De lehet kétféle szövettel egy ugyanazon felületre, a helyiség funkciójának megváltoztatásához idomulva árnyékolni vagy sötétíteni!

Télikert árnyékoló

Typ W9

Megnézem

Belépő szintű, üveg alá építhető, ellenhúzásos rendszerű télikert árnyékoló, amely kis és nagy felületek árnyékolására egyaránt alkalmas.