Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

RELUXA

A WAREMA exklúzív reluxa kollekciója minden mai trendnek megfelelően matt, mintastruktúr és szálcsiszolt felületeket kínál teljes színharmóniával a lamella-zsinórzat-sínrendszer-súlyléc egységében!
A minimál kiviteltől, a fordított kivitelű, részben perforált tükörlamellákon és egyedi üvegfalba szerelt gombos mozgatáson keresztül a monumentális 16m2-es kézi működtetésű 50mm-es lamellás típusig, melyekből közel 80 féle típus közül választhat!

Reluxa

FORGATÓPÁLCÁS

Megnézem

Az egyszerű nálunk nem alaptípus! 250 féle szín, 4 féle lamella szélesség, max.6m2 felület. Jóval több, mint egy egyszerű reluxa.

Reluxa

GYÖNGYLÁNCOS

Megnézem

A végtelenített monoláncos kivitelű WAREMA reluxák kizárólag DIN EN 13120 szabvány szerinti gyerekbiztos kezelésekkel szereljük.

Reluxa

DESIGN

Megnézem

Minimál dizájn. Falcba símuló 16mm-es reluxa lamellázat. A felső sín oldaltakarással. Színharmonizált végtelenített gyöngylánc.

Reluxa

MOTOROS

Megnézem

A motoros kivitel nem luxus. Ha azt szeretné, hogy a homlokzat mindig egy egységes megjelenést mutasson, elég egy programba parancsként megadni a vezérlésnek és máris eltűnnek a használat során különböző pozíciókban hátrahagyott állások.

Reluxa

EGYEDI FORMÁJÚ

Megnézem

Építészek, lakberendezők és dizájnerek kedvükre szabadjára elengedhetik a fantáziájukat, ha extém formáról van szó! Mi megoldjuk árnyékolását annak, amit megálmodtak.

Reluxa

TETŐTÉRI

Megszűnt

A WAREMA tetőtéri reluxái minden típusú tetőtéri ablakokra és felűvilágítókra fel lehet szerelni.