Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

NYÍLÓ SZÚNYOGHÁLÓ

A klasszikus rovarháló ajtók mindegyike rendelkezik alsó tömör lábazati elemmel, kilincsmagasságban felsőhornyos vízszintes osztóprofillal. Opcionálisan rozsdamentes hálóval, kisállatátjáróval is rendelhető. Ilyenkor meg lehet határozni, hogy a házi kedvence melyik irányba közlekedhet vagy éppen teljesen szabad átjárást kap. E mellé még kaparásmentes betét is rendelhető, hogy ne tudjanak kárt tenni a hálóban! Bemutatótermünkben megtekinthető!

Maximális szélesség: 1300mm (egyszárnyú)

Maximális magasság: 2500mm (egyszárnyú)

Minimális szélesség: 400mm (egyszárnyú)

Minimális magasság: 500mm (egyszárnyú)

Maximális felület: 2,5m²

PVC-bevonatú üvegszálas VisonAir-háló fekete színben

A háló rendkívül nagy szakítószilárdságú, időjárás- és korrózióálló

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
D1 – egyszárnyú kivitel
D2 – kétszárnyú kivitel

Opcionálisan szerelőprofillal készül

A keret nyitható, zárása mágneszárral történik
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!