Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

FIX SZÚNYOGHÁLÓ

Minden esetben gépi egyidejű ráfeszítéssel van a keretbe belepréselve a hálófonat. Hasonlóan emberi kéz érintése nélkül készülnek a tökéletes gérvágások. Egyedi formájú szerkezeteknél tized fokonként lehet kérni a keretek szögbe való zárását. El se hinné, hogy prémium megoldások egész sora áll rendelkezésre egy rozsdamentes csappantyús kivitel 30 féle típusánál a nyílászárók anyaga, szerkezeti megoldásai és tokszerkezeti méreteiből adódóan. Lehet az akasztós, csappantyús vagy fordítómechanikával rendelkező, design síkban záródó kivitelű WAREMA fixkeretes rovarháló.

CSAPPANTYÚS

Nagy, nagyobb, legnagyobb. Ezt az új roletta családot a nagy méretű felületek gondtalan árnyékolására hozta létre WAREMA.

F.E.16

Nagy, nagyobb, legnagyobb. Ezt az új roletta családot a nagy méretű felületek gondtalan árnyékolására hozta létre WAREMA.

Maximális szélesség: 2200mm (típustól függően)

Maximális magasság: 22000mm (típustól függően)

Minimális szélesség: 400mm (típustól függően)

Minimális szélesség: 400mm (típustól függően)

Maximális felület: 3,5m²

Osztóprofil: 1500mm-es szélességi vagy magassági méret felett osztóprofillal készül

PVC-bevonatú üvegszálas VisonAir-háló fekete színben

A háló rendkívül nagy szakítószilárdságú, időjárás- és korrózióálló

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
FV – fixen csavarozott

FE – akasztófüllel, rögzítő füllel, L-sínnel

FS – csappantyús, rugós stiftes

Kefés tömítéssel

Alumínium keretprofillal

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!