Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ZSALUGÁTER

A több száz éves klasszikus hangulatú épületektől kezdve, a modernebb megjelenésű villákon át, a minimál stílusig, majd’ minden épületre van már arra tökéletesen odaillő zsalugáter! Ezek az egyre jobban visszatérő árnyékolók most már többnyire alumíniumból készülnek, hogy minél kevesebb karbantartás mellet akár száz éven keresztül is gondtalanul működhessenek. A több ezer színben és több száz lamellakialakítással rendelhető nyíló-, toló-csúszó-,toló-nyíló zsalugáterek a kézi vagy motoros működtetésen kívül, a mai magasszintű technológiák elvárásainak eleget téve, kiemelkedő hőtechnikai, hanggátlási tulajdonságokkal is bírnak!

Zsalugáter

Toló zsalugáter

Megnézem

Az akár 2,2m x 3,0méter felületű toló zsalukat a függesztett görgősorának köszönhetően, kézzel is könnyedén működtetheti egy gyerek is. A mozgatható lamellákkal kellemes hangulatfényt, belátás elleni védelmet, de akár sötétet is produkálhatunk a helyiségben.

Zsalugáter

Rejtett sínes toló zsalugáter

Megnézem

Egyedülálló és R+T 2015 Innovációs Világdíjas szbadalmaztatott termék!
A látvány önmagáért beszél! Eltoljuk, miközben nincs esztétikailag zavaró felső sínrendszer!

Zsalugáter

Nyíló zsalugáter

Megnézem

A klasszikus épületek kötelező kiegészítője. Az akár 80x250cm-es alu táblák a fával szemben igénytelen, időtálló, könnyű és 30 év múlva is olyan szép, mint újkorában! Hőszigetel, megóvja a nyílászáró állagát, fényt szabályoz és nem utolsó sorban öltözteti az épületet.

Zsalugáter

Harmónika zsalugáter

Megnézem

A modern épületek klasszikus árnyékolója, könnyű és egyszerű kezeléssel a kicsi, akár 28cm-es nyitási ívnek köszönhetően. Máshoz nem hasonlítható megjelenést eredményez az épületnek. Még nyitott állapotban is oldalirányú árnyékoló funkciója is hatékonyan működik!