Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ANGOLAKNA SZÚNYOGHÁLÓ

Az angolakna keretére vagy egy alsóbb szint felülvilágítójának terét lefedő rácsszerkezetre kerülő rovar és törmelékek lezárására szolgáló “háló”. Sokkal több, mint elsőre bárki is gondolná! Ha a fogadó rácsszerkezet elbírja azt, hogy járművel ráhajtsanak, akkor a WAREMA angolakna rovarhálója is el fogja bírni! Köszönhetően a rozsdamentes és extrém erős, 0,6mm keresztmetszetű és 1,5mm oldalhosszúságú négyzetrácsoknak valamint a C0, natúr eloxált sajtolt alumínium mindössze 6,2mm magas lekerekített élű keretének! Ez utóbbinak az utólagos szereléseknél, az akadálymentes közlekedésnél van igazán jelentősége! Minden esetben alsó vagy oldalirányban egy kefecsík akadályozza tölti be a tökéletes tömítettséget. Akár téglalap, akár alakos trapézformáról van szó, a gérvágásokat gépi préselési módszerrel állítják össze a tökéletes eredmény érdekében! Bemutatótermünkben megtekinthető!

Maximális szélesség: 1800mm

Maximális magasság: 1000mm

Minimális szélesség: 200mm

Minimális magasság: 200mm

Rozsdamentes háló (A2)
A háló rendkívül nagy szakítószilárdságú, időjárás- és korrózióálló
C0 Natúr eloxált színben
L.E.10: standard kivitel

L.E.11: fali oldalon kefés tömítéssel

L.E.12: fali oldalon felhajtott peremmel

Ragasztva

Speciális rögzítődübellel

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!