Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

ÁRNYÉKOLÓ VEZÉRLÉS

A jó gazda gondnoksága. Ezt a terhet vesszük le az Ön válláról, amikor a WAREMA WMS intelligens árnyékoló vezérlő rendszerét kínáljuk az árnyékolóinak irányításához.
Az árnyékolók és a hozzájuk kapcsolódó világítások, hősugárzók, párásítórendszerek távadóval történő működtetése manapság már kézenfekvő. De nem mindegy, hogy az a rendszer mennyire megbízhatóan adja át a használójának parancsát az árnyékolónak, milyen felületen keresztül, mennyire gyorsan hajtja végre azt a lamellamozgatást, melyet a rendszerben beállítottak a Nap beesési szögének ismeretében. Mert mindezen múlhat az, hogy hatékonyan és tökéletesen árnyékolja le és tartsa hűvösen otthonának vagy irodájának atmoszféráját.

Intelligens árnyékoló vezérlés

WMS RÁDIÓS

Megnézem

WAREMA Mobil System. WMS a WAREMA kétirányú 2,4GHz-en működő,
intelligens irányítási rendszere, mely minden típusú árnyékolót működtet rádiós távadókon, napelemes szél,- fényérzékelőkön, integrált szélérzékelőn és okostelefonon keresztül.

Árnyékoló vezérlés

WEBCONTROL

Megnézem

Milyen életszerű, hogy alkonyatkor a kerti Pergola alatt üldögélve a telefonjáról indítva húzza fel a függőleges napellenzőt, kapcsolja be a LED világítást és kapcsolja be az Infra hősugárzót. Mert mindig kéznél van a mobilja!

Intelligens árnyékoló vezérlés

CLIMATRONIC

Megnézem

A WAREMA saját KNX rendszerű ClimaBus vezérlése 64 integrált vevőegységgel, melyet egyéb más intelligens épületvezérlésbe is bele lehet illeszteni.