Hibabejelentését minőségbiztosítási okokból csak írásban tudjuk elfogadni! Bejelentését az alább letölthető nyomtatvány segítségével teheti meg.

Hibabejelentő nyomtatvány.pdf

Kérjük, hogy az ügyintézés meggyorsítása érdekében, a letölthető nyomtatványt pontosan, olvashatóan és lehetőleg minden pontját kitöltve, aláírva legyen szíves visszaküldeni az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

E-mail: hibabejelentes@waremagyarorszag.hu

Fax: +36 88 569561

A hibabejelentéseket kizárólag a Waremagyarország Árnyékolástechnikai Kft., illetve garanciális szervizpartnere, az A&A Suntech Árnyékolástechnikai Kft. a hibabejelentő lap alapján tudja befogadni és feldolgozni! Amennyiben cégünk termékeinek gyári meghibásodása miatt szükséges a kiszállás, úgy az árnyékolók, vezérlések és ezek tartozékai stb. javításával kapcsolatos költségeket cégünk viseli, amennyiben a termék garanciális időn belül hibásodott meg! Minden más esetben a költségek a Bejelentőt terhelik. (Például: garanciális időn túli meghibásodás, nem rendeltetésszerű használat, hibás villamos bekötés, utólagos átkötés, villámcsapás másodlagos következményei miatti meghibásodások, karbantartási munkák elmulasztásának következményei, egyéb mechanikai, elektronikai probléma, stb.) Amennyiben a termékek, alkatrészek cseréje, pótlása szükséges, a helyszínen vagy a bevizsgálást követően tájékoztatjuk a Bejelentőt a csere várható időpontjáról, díjáról! 
(A hibabejelentő köteles a feltárásához olyan helyszínt biztosítani, hogy az különösebb extra szerkezetek nélkül is könnyedén megközelíthető legyen!) Ezen összegek 50%-ának átutalását követően indulhat meg a javítási munkamenet! Minden egyes bejelentésről jegyzőkönyv készül. A Waremagyarország Árnyékolástechnikai Kft. szolgáltatásának általános munkadíjai: Kiszállási díja: Veszprémben 40.000,- FT+ÁFA/alkalom, Veszprém 50km-es körzetében 60.000,- FT+ÁFA/alkalom, Budapest 70.000,- FT+ÁFA/alkalom. A kiszállás költsége tartalmazza az üzemanyag költségét, és a szerelők ollégák utazással töltött idejének költségeit is.

Minden megkezdett munkaóra díja 8.000,- FT+ÁFA/óra/fő.

Veszprém 50km-es körzete felett (kivéve Budapest) egyedi ár.


Szerelésegyeztetés:

Durecz Marika
elérhető: H-P-ig 7:00 – 14:00-ig
Mobil: +36 20 9331040
Telefon: +36 88 569560
E-mail: iroda@suntech.hu