Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

PLISZÉFÜGGÖNY

A WAREMA pliszéfüggönyeinek anyagát csak antisztatikus szövetekből kínálunk, hogy a tisztítással ne kelljen bajlódnia egyetlen háziasszonynak sem! Választható nehezen éghető, lángálló vagy éppen nedves térbe alkalmas változat is. A kínálatban a screen, hálószerű anyagoktól a hőzáró dupla alupigmentált típuson keresztűl a BlackOut fényzáróig mindent megtalálnak. A két szövetes változatnál pedig a nappali és az éjszakai szövet is egy szerkezetbe van integrálva, mellyel tetszőlegesen változtathatja a helyíség fényigényét! Egyedi formájú felületek legtökéletesebb beltéri árnyékolója.

SZABADON FÜGGŐ

Megnézem

A pliszéfüggönyök alaptípusa, exklúzív WAREMA köntösben. Szövetválasztéka és mechanikai megoldásai mind megmutatkoznak a szabadon függő változatban is.

ALUL-FELÜL NYITHATÓ

Megnézem

Az intim helyiségek legkedveltebb árnyékolója. Ezt a kétirányból működtethető WAREMA Pliszéfüggönyt egy kézzel, könnyedén és kényelmesen lehet kezelni.

FESZÍTETT

Megnézem

A fix nyílászárók kivételével valószínűsíthetően ezt a változatot érdemes megrendelni a WAREMA pliszéfüggönyök típusának kiválasztásánál.

MENNYEZETI

Megnézem

Egyre több épület rendelkezik belső helyiségekbe is természetes fényforrást bejuttató felülvilágítókkal. Ezek árnyékolására szolgál ez a termék.

TETŐTÉRI

Megnézem

A WAREMA tetőtéri pliszé és duettfüggönyeit minden típusú gyári tetőtéri ablakra fel lehet szerelni.

EGYEDI FORMÁJÚ

Megnézem

Belsőépítészek, tervezők és dizájnerek is szabadjára elengedhetik a fantáziájukat, ha extrém formáról van szó! Mi igyekszünk megoldani annak árnyékolását!