Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

DESIGN RELUXA

A WAREMA desgn reluxa az exkluzivitás legmagasabb szintje, amit reluxából mutatni lehet!
A buktatásnál a nyílászáróhoz simuló rugósan feszített gyöngyláncrögzítés! Akár a lamellázathoz hasonuló matt felületkezelt kiegészítők. Rozsdamentes szerkezet és kiegészítők.

Maximális szélesség: 1900mm

Maximális magasság: 2100mm

Minimális szélesség: 400mm

Maximális felület: 2,5m²

16/25 mm széles alumímium lamella

Színe az akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel

25x24mm-es felső sínnel

Oldalsó sodronyos megvezetéssel

Gyöngyláncos

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!