Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

GYÖNGYLÁNCOS RELUXA

Gyorsan és egyszerűen lehet minden ilyen típussal lezárni vagy kinyitni a reluxa által árnyékolt felületet. Az egyik legelegánsabb térelválasztó árnyékoló módszer viszont, ha az üvegfalba épített gombműködtetéssel oldjuk meg a reluxa kezelését! Ilyenkor akár 4x4m-es felületet mozgathatunk egy egységként.

Maximális szélesség: 4000mm

Maximális magasság: 3000mm

Minimális szélesség: 400mm

Maximális felület: 6 m²

16/25/35/50 mm széles alumímium lamella

Színe az akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel

25x24mm-es felső sínnel

40x36mm-es felső sínnel

Mennyezeti vagy homlokzati rögzítés

Opcionálisan oldalsó sodronyos megvezetéssel

Gyöngyláncos

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!