Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

MOTOROS RELUXA

Akár vizes helyiség gyengeáramú motoros megoldása az igény, akár a 20m2-es 230v-os kivitel a megoldás, a hozzá tartozó intelligens kétirányú működtetésű vezérlés, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControll-al okostelefonról is irányíthatjuk a motoros reluxát.

Maximális szélesség: 5000mm (típustól függően)

Maximális magasság: 4000mm (típustól függően)

Minimális szélesség: 470mm (típustól függően)

Maximális felület: 20m²

16/25/35/50 mm széles alumímium lamella

Színe az akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel

25x24mm-es felső sínnel

40x36mm-es felső sínnel

59x51mm-es felső sínnel

Opcionálisan oldalsó sodronyos megvezetéssel

Motoros 24V (típustól függően)

Motoros 230V (típustól függően)

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!