Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

EGYEDI FORMÁJÚ RELUXA

Nem nagyon létezik olyan felület, melyre ne tudnánk egyedi formályú WAREMA reluxát rakni! Az alap négyszög formán kívűl, háromszög, trapéz, félkör vagy körfelületű nyílászárókra is van megoldásunk.

Maximális szélesség: 2500mm

Maximális magasság: 2500mm

Minimális szélesség: 350mm

Maximális felület: 4m²

16/25/35/50 mm széles alumímium lamella

Színe az akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Háromszög felületre

Trapép felületre

Opcionálisan oldalsó sodronyos megvezetéssel

Háromszög forma esetén:
csak a lamellák dőlésszöge állítható forgatópálcával

Trapéz forma esetén:
felhúzás – leengedés zsinórral
dőlésszög állítás forgatópálcával

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!