Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

TETŐTÉRI ROLETTA

Résmentes fényzárással az extrém hőterhelésnek is ellenálló tetőtéri rolettát egyszerűen és könnyedén tudjuk működtetni. Ha Ön szeretné felszerelni, elég ha a tetőtéri ablak gyártási számának tudatában bejön bemutatótermünkbe és ott a 900 féle szövetválasztékból és 1200 féle szerkezet színből választhat! Extra könnyű kezelés, igénytelen UV stabil, antisztatikus szövettel. Ha még nem extra magasban van az ablak, akkor az alsó pontról egy hajtókar segítségével működtethető!

Maximális szélesség: 1200mm

Maximális magasság: 1400mm

Minimális szélesség: 350mm

Minimális magasság: 300mm

Maximális felület: 1,6 m²

Hajlásszög: 30-90°

Akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
Standard kivitel

Exkluzív kivitel – vezetősínnel

Kézzel

Opcionális mozgatópálcával

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!