Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

TOLÓ ZSALUGÁTER

A toló zsaluval különféle optikai hatást érhetünk el. A selyemfényű, matt vagy éppen mikrostruktúrált felületkialakítástól kezdve, azok színkombinációján keresztül a lamellák típusáig számtalan variáció közül választhatnak az építészek és a felhasználók! A homlokzaton karakteresen megjelenő zsalugátertáblák meghatározó és karakteres elemei lesznek az épületnek, ezért hővédelmi funkciójukon kívül építészeti kiegészítőként is tekinteni kell rájuk! A maximum három egységes toló zsalupaneleket párhuzamosan az épület homlokzatával helyezzük el, teljesen halkan működtethetőek, így nem zavarják a bent élőket. Használaton kívüli időszakban parkolóállásban helyezkednek el egy rendezett kivitelben. A 2015-ben innovációs világdíjjal jutalmazott felső sín nélküli megoldással még esztétikusabb megjelenést érhetünk el! A nyíló kivitelű zsalutáblákkal ellentétben a mozgatásakor nem kap bele a szél és nem is kell annyira kihajolnunk!

Maximális szélesség szárnyanként: 2200 mm

Minimális szélesség szárnyanként: 550 mm

Maximális magasság: 5500 mm

Minimális magasság: 800 mm

Súly: 8-16kg/m2

Alapáron a szerkezet színe több, mint 200 féle színből választható, finomstruktúrált felületkezeléssel.
Felár ellenében eloxálás, egyedi pl. faerezetű felületkezelés vagy akár Ocean Line Plus kezelés (tengerpart, uszoda, vegyipari épületek) is kérhető.

Felső megvezetések takaro nelkuli rogzites felso sin takaro boritassal
      Mennyezeti vagy takarás nélküli fali rögzítés Fali rögzítés takarólemezzel
Alsó rögzítési lehetőségek pontszeru megvezetes vegigfuto sines megvezetes
 Pontszerű megvezetés Végigfutó sínes megvezetés

 

Kézi működtetés

Motoros működtetés kapcsolóval

Rádiós működtetés távirányítóval

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg! Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható! A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

TAKARÓLEMEZES RÖGZÍTÉS

HOMLOKZATI RÖGZÍTÉS

FAHATÁSÚ LAMELLA

KÖZÉPSŐ ZÁRÁS

PONTSZERŰ MEGVEZETÉS

VÉGIGFUTÓ MEGVEZETÉS