Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

REJTETT SÍNES ZSALUGÁTER

Egyre nagyobb igény mutatkozik a felső sínrendszerrel ellátott toló zsalugáterek iránt. Viszont az érdeklődők egy része nehezményezi és nem tudja elfogadni, hogy e függesztett rendszerű árnyékolónak a homlokzaton karakterikusan megjelenő kényszerpályája szemöldökvonalként “ékesíti” édes otthonát! A megoldás egy, a nyílásnál 35-40 cm-rel szélesebb extra erősítéssel rendelkező keret, mely képes statikailag olyan biztonsággal megtartani a táblát, hogy az ne tudjon deformálódni a mindennapi használat során. Légies, látványos, dekoratív és nagyvonalú megjelenést kölcsönöz az épületek homlokzatának.

Maximális szélesség (nyílás méret): 1400 mm

Minimális szélesség (nyílás méret): 270 mm

Maximális magasság (nyílás méret): 2420 mm

Minimális magasság (nyílás méret): 930 mm

Maximális szélesség (tábla keret méret): 2230 mm

Minimális szélesség (tábla keret méret): 700 mm

Maximális magasság (tábla keret méret): 2500 mm

Minimális magasság (tábla keret méret): 1010 mm

Súly: hordozókeret 5kg/m + táblakeret 6kg/m2 + tábla súly

Keret vastagság: 32 mm (R75, TZR75, AR61-B1, SL-12); 48 mm (MAX15, MAX28, MAX37, SN75)

Alapáron a szerkezet színe több, mint 200 féle színből választható, finomstruktúrált felületkezeléssel.
Felár ellenében eloxálás, egyedi pl. faerezetű felületkezelés vagy akár Ocean Line Plus kezelés (tengerpart, uszoda, vegyipari épületek) is kérhető.
Motoros mozgatás
Motoros működtetés kapcsolóval
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg! Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható! A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!