Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

HARMÓNIKA ZSALUGÁTER

A harmonika toló-nyíló zsalugáter egy rendkívűl kis szárnyakkal rendelkező árnyékoló, mely nyugalmi állapotban is hatékonyan végzi a munkáját, ha a homlokzatot oldalirányba érik a napsugarak! A golyó alakú görgőkön hangtalanul átforduló zsaluszárnyak hangsúlyos megjelenést adnak az épületnek. Ezek színkombinációjával építészeti játéktérré lehet alakítani egy sivár épületet is!

A light verzió csak felső sínnel max 2+2 szárnnyal, az alsó-felső sínes típus akár 6+6 szárnnyal is rendelhető.

Maximális szélesség szárnyanként: 600 mm

Minimális szélesség szárnyanként: 280 mm

Maximális magasság: 3000 mm, de 2200mm felett merevítőprofillal

Minimális magasság: 800 mm

Súly: 8-15kg/m2

Alapáron a szerkezet színe több, mint 200 féle színből választható, finomstruktúrált felületkezeléssel.
Felár ellenében eloxálás, egyedi pl. faerezetű felületkezelés vagy akár Ocean Line Plus kezelés (tengerpart, uszoda, vegyipari épületek) is kérhető.

Motoros mozgatás

Kézi működtetés

Motoros működtetés kapcsolóval

Rádiós működtetés távirányítóval

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg! Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható! A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

FELSŐ RETESZ

FELSŐ KOCSIK

ALSÓ KOCSIK

SZÁRNY ÖSSZEKÖTŐ

FÉLIG NYITOTT

OLDALSÓ ZSANÉR