Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

P70 PEREA PERGOLA

A fokozottan időjárásálló P70 pergolának köszönhetően Ön az eddigieknél is több időt tölthet a teraszán – akár rossz időben is. Fokozottan szélálló kivitel, a Beaufort skála szerinti 7-es szélerősségig használható!.

Maximális szélesség: 6000mm

Minimális szélesség: 1500mm

Maximális kinyúlás: 6000mm

Minimális kinyúlás: 2000mm

Minimális dőlésszög: 7°

Maximális dőlésszög: 20°

10 féle szakításbiztos, vízálló, áttetsző Sunworker Cristal szövet választható.
Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel.
LED világítás a merevítő profilokban

Hősugárzó

Lábtakaró korong

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

SUNWORKER CRISTAL

VILÁGÍTÁS

PARKOLÓ ÁLLÁS

VÍZELVEZETŐ CSATORNA

FALI CSATLAKOZÁS

TERVEZŐKNEK KONTAKT