Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

P60 PEREA PERGOLA

Ez az új, esővíznek is ellenálló pergola segít Önnek, hogy függetlenítse magát az egyre kiszámíthatatlanabb időjárástól, és lehetővé teszi, hogy még több teret tudjon kiélvezni a környezetéből. A szövetbe integrált PVC-rácson keresztül kontrolláltan vezeti el a csapadékot a beépített vízelvezető csatornába.

Maximális szélesség: 6000mm

Minimális szélesség: 950mm

Maximális kinyúlás: 5000mm

Minimális kinyúlás: 800mm

Minimális dőlésszög: 9°

Maximális dőlésszög: 15°

10 féle szakításbiztos, vízálló, áttetsző Sunworker Cristal szövet választható.
Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel.
LED világítás a vezetősínben

LED sín a tok alatt

Hősugárzó

Lábtakaró korong

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

VÍZÁTERESZTÓ RÁCS

INTEGRÁLT VILÁGÍTÁS

VÍZKIVEZETÉS AZ OSZLOPBÓL

VÍZELVEZETŐ CSATORNA

FALI CSATLAKOZÁS

TERVEZŐKNEK KONTAKT