Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

S2 SZIMMETRIKUS NAPVITORLA

A letisztult design és a nagy felületek árnyékolásának tökéletes kombinációja, mely átalakítja a teraszát, kertjét és azt egy kültéri oázissá változtatja. Pont vagy vonalszerűen csatlakoztatható az épülethez, de önállóan, szabad térben is 13m x 8m-es területet képes egy darabban lefedni. Mindig motorosan, szél-, fényérzékelő automatikával és intelligens, kétirányú működtetésű távadóval szállítjuk, mely akár okostelefonról is vezérelhető! 1200 féle szerkezet szín. Gyári lélegző téli takarózsákkal szállítjuk!

Maximális szélesség: 8000mm

Minimális szélesség: 4420mm

Maximális kinyúlás: 6500mm oldalanként

Minimális kinyúlás: a szélesség fele

Több, mint 90 féle egyszínű Acryl Standard és Lumera szövetek.

Felér ellenében Perfora és All Weather szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Téli zsák

Magasságállítási lehetőség az oszlopon

Rádió vezérlésű motor távirányítóval és rádiós szélérzékelővel (alap tartozék)
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

VÁSZON FESZÍTÉSE

TENGELY CSATLAKOZÁSA

OSZLOP TALPELEMMEL

EGYEDI RÖGZÍTÉSEK

RÁDIÓVEZÉRELT MOTOR

TERVEZŐKNEK KONTAKT