Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

K70 KAZETTÁS NAPELLENZŐ

A csúcsmodell. Amit ma egy napellenzőnek tudnia kell, az mind benne van! Tökéletes forma, elképesztő masszivitású tokkialakítás. 6,5m szélességig 2 konzol. Max 13m szélesség, 4m-es kinyúlás. Motorosan leengedhető elővászon 2,5m magasságig. Mindhárom lehetőségnél Komfort rádiós integrált szélérzékelős vezérlés. Távolodó karkönyök eltartás a kiengedéskor. Automatikus bebillenő dőlésszögállítás. Húzórudas feszítés 60.000 ki- és beengedési garanciával. A tok és az előprofil aljába integrált LED világítás. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk. A hozzá tartozó intelligens komfort vezérlésű, integrált szélérzékelő a kiengedés és az elővászon leengedésének mértékének ismeretében adja meg a lokálisan érzékelhető szélhatárérték átlépésekor a behúzó parancsot! Bemutatótermünkben megtekinthető!

K70 kazettás napellenző
K70 kazettás napellenző
K70 kazettás napellenző
Maximális szélesség: 3500mm kinyúlásig 7000mm, 4000mm kinyúlás esetén 5500mm

Maximális szélesség kuplungolt szerkezet esetén: 13000mm

Maximális szélesség leengedhető elővászonnal: 3000mm kinyúlásig 7000mm, 3500mm kinyúlás esetén 6000mm

Maximális kinyúlás: 4000mm, leengedhető elővászon esetén 3500mm

Minimális szélesség: 2208mm

Maximális dőlésszög: 35°

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Világítás a szerkezetben és/illetve a homlokprofilban

Hősugárzó

Időjárás állomás

Leengedhető elővászon

Ragasztott vászon (varrás helyett)

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

LEENGEDHETŐ ELŐVÁSZON

INTEGRÁLT LED VILÁGÍTÁS

INTEGRÁLT SZÉLÉRZÉKELŐ

HÚZÓRUDAS KAR

KUPPLUNGOLT KIVITEL

TERVEZŐKNEK KONTAKT