Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

K50 KAZETTÁS NAPELLENZŐ

A csúcsmodell K70-es kistestvére. Tökéletes forma, masszív tokkialakítás, 5m szélességig is csak 2 konzol. Tokba integrálható LED világítással. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk. A hozzá tartozó intelligens komfort vezérlésű, integrált szélérzékelő a kiengedés és az elővászon leengedésének mértékének ismeretében adja meg a lokálisan érzékelhető szélhatárérték átlépésekor a behúzó parancsot!

Maximális szélesség: 5000mm

Maximális kinyúlás: 3000mm

Minimális szélesség:1870mm

Maximális dőlésszög: 40°

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Alapáron RAL 9016 vagy RAL 9006 szín.
Felárért több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Világítás a szerkezetben

Hősugárzó

Időjárás állomás

Ragasztott vászon (varrás helyett)

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

INTEGRÁLT LED VILÁGÍTÁS

INTEGRÁLT SZÉLÉRZÉKELŐ

HÚZÓRUDAS KAR

TERVEZŐKNEK KONTAKT