Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

H60 FÉLTOKOZOTT NAPELLENZŐ

A féltokozott, de felülről tökéletesen zárt és belső présművel ellátott féltokozott napellenzők csúcsmodelje. Max 13m szélesség, 4m-es kinyúlás. Motorosan leengedhető elővászon 2,3m magasságig. Távolodó karkönyök eltartás a kiengedéskor. Automatikus bebillenő dőlésszögállítás. Húzórudas feszítés 60.000 ki- és beengedési garanciával. A szerkezet homlokprofiljába integrálható LED világítás. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk. A hozzá tartozó intelligens komfort vezérlésű, integrált szélérzékelő a kiengedés és az elővászon leengedésének mértékének ismeretében adja meg a lokálisan érzékelhető szélhatárérték átlépésekor a behúzó parancsot!

Maximális szélesség: 7000mm

Maximális szélesség kuplungolt szerkezet esetén: 13000mm

Maximális kinyúlás: 4000mm, leengedhető elővászon esetén 3500mm

Minimális szélesség: 1870mm

Maximális dőlésszög: 45°, LB típus esetén 20°

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín választható, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Dőlésszögállító hajtómű

Leengedhető elővászon

LED világítás a homlokőrofilban

Hősugárzó

Időjárás állomás

Ragasztott vászon (varrás helyett)

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

INTEGRÁLT VILÁGÍTÁS

KEREK HOMLOKPROFIL

SCREEN ELŐVÁSZON

LEENGEDHETŐ ELŐVÁSZON

FORMATERVEZETT OLDALKIALAKÍTÁS

TERVEZŐKNEK KONTAKT