Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

G60 NYITOTT SZERKEZETŰ NAPELLENZŐ

Nyitott, belső présművel ellátott napellenző. Max 13m szélesség, 4m-es kinyúlás. Motorosan leengedhető elővászon 2,3m magasságig. Távolodó karkönyök eltartás a kiengedéskor. Húzórudas feszítés 60.000 ki- és beengedési garanciával. A szerkezet homlokprofiljába integrálható LED világítás. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControll-al okostelefonról is irányíthatjuk. A hozzá tartozó intelligens komfort vezérlésű, integrált szélérzékelő a kiengedés és az elővászon leengedésének mértékének ismeretében adja meg a lokálisan érzékelhető szélhatárérték átlépésekor a behúzó parancsot!

Maximális szélesség: 7000mm

Maximális szélesség kuplungolt szerkezet esetén: 13000mm

Maximális kinyúlás: 4000mm, leengedhető elővászon esetén 3500mm

Minimális szélesség: 1870mm

Maximális dőlésszög: 85°, LB típus esetén 20°

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Alapáron 250 féle szín választható, színenkét 5 különféle felületkezeléssel
Dőlésszögállító hajtómű

Leengedhető elővászon

Integrált LED világítás

Hősugárzó

Időjárás állomás

Ragasztott vászon (varrás helyett)

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

INTEGRÁLT VILÁGÍTÁS

KEREK HOMLOKPROFIL

SCREEN ELŐVÁSZON

LEENGEDHETŐ ELŐVÁSZON

SZARUFAKONZOL

TERVEZŐKNEK KONTAKT