Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

700S REJTETT TOKOS NAPELLENZŐ

A WAREMA második generációs homlokzatba rejtett napellenzője, mely tökéletes összhangot tud alkotni a homlokzattal, de használaton kívüli időszakban észrevétlen tud maradni a falsík alatt! Az előprofilra 2kg/fm súlyig tetszőleges borítás szerelhető fel és a gyári alu burkolaton felül a fogadó homlokzattal azonosuló anyagot szerelhetünk rá, mint faburkolat, plexi, gyantakompozit, stb. Az egy anyagból készített belső tokborítás kivezeti a préselésnél eredményezett vízmennyiséget. Indítás után az automatikus bebillenő dőlésszögállítás a kívánt irányba engedi ki a max 3m-es kinyúlású napellenzőt. Minden mozgó és csukló alkatrész kovácsolt alumíniumból készül, hogy Ön évtizedekig gondtalanul használhassa! Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk. A hozzá tartozó intelligens, integrált szélérzékelő a kiengedés mértékének ismeretében adja meg a lokálisan érzékelhető szélhatárérték átlépésekor a behúzó parancsot!

Maximális szélesség: 5960mm

Maximális kinyúlás: 3000mm,

Minimális szélesség: 1850mm

Maximális dőlésszög: 20°

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín választható, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Időjárás állomás

Ragasztott vászon (varrás helyett)

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!