Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

580 KAZETTÁS NAPELLENZŐ

Íves tokkialakítás. 5,5m szélességig 2 konzol. 3m-es kinyúlás. Tokon belűli második tok présmű fukcióval. Hajtókarral leengedhető elővászon 2m magasságig. Rádiós integrált szélérzékelős vezérlés. Távolodó karkönyök eltartás a kiengedéskor. Tokirányú dőlésszögállítás. A tok aljába integrált LED világítás. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk. A hozzá tartozó intelligens, integrált szélérzékelő a kiengedés mértékének ismeretében adja meg a lokálisan érzékelhető szélhatárérték átlépésekor a behúzó parancsot! Bemutatótermünkben megtekinthető!

Maximális szélesség: 3000mm kinyúlásig 5000mm, 2500mm kinyúlás esetén 5500mm

Maximális szélesség leengedhető elővászonnal: 5500mm

Maximális kinyúlás: 3000mm, leengedhető elővászon esetén 2500mm

Minimális szélesség: 1840mm

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Alapáron a szerkezet színe RAL 9016 vagy RAL 9006.

Felár ellenében több, mint 400 féle szín választható, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel

LED vagy halogén fénysín

Hősugárzó

Időjárás állomás

Leengedhető elővászon

Ragasztott vászon (varrás helyett)

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!