Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

390 KAZETTÁS OLDALNAPELLENZŐ

Diszkrét és stabil. Könnyen, kézzel kihúzható és számos adapter egységével szinte mindenhez rögzíthető. Tökéletes belátás elleni védelmet nyújt a nemkívánatos szomszédok és a szélhatások ellen. Téglalap és trapéz formában is rendelhető. A napellenző megtekinthető bemutatótermünkben!

Maximális szélesség:  5000mm, 2000mm magasság felett 4500mm

Maximális magasság: 2500mm

Maximális felület: 10m2

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Alapáron a szerkezet színe több, mint 400 féle színből választható, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Srég vászon

Víztiszta PVC-fólia a vásznon belül (ablakként)

Kézi elhúzás
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!