Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

LAMELLÁS PERGOLÁK

Szeretne egy professzionálisan megtervezett árnyékolót a nyitott terére, ami ráadásul véd az eső ellen is? A Warema új gyönyörű Lamaxa árnyékolói mindkettőt lehetővé teszik. A jól átgondolt kialakításnak köszönhetően egyidejűleg nyújt biztonságos megoldást a napsütés és az időjárás viszontagságai ellen. Pont ott, ahol szükség van rá. Az erőteljes lamellák fokozatosan elfordíthatók és elhúzhatók. Ennek a megoldásnak köszönhetően annyi napsütést élvezhet, amennyi jól esik, ráadásul esős időben is élvezheti a nyitott tér előnyeit!

Pergola árnyékolás

L60 Lamaxa forgatható lamellával

Megnézem

Pontosan annyi napsütést biztosít a kertjében, amennyit szeretne. Az új L60 Lamaxa billentő funkciójával pontosan tudja szabályozni az élvezni kívánt nap mennyiségét. Zárt állapotban tökéletes védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben. Vonzó kiegészítési lehetőségeivel pedig valódi életteret tud biztosítani Önnek!

Pergola árnyékolás

L70 Lamaxa forgatható és elhúzható lamellával

Megnézem

A Lamaxa L70 nemcsak optikailag brilliáns, hanem funkciónálisan is. olyan helyet kínál, ahova visszavonulhat és pihenhet a nap folyamán, vagy védelmet nyújt az eső ellen, ha a természetben szeretné eltölteni a szabadidejét. Ez a megoldás szinte egész évben rendkívüli kültéri helyet kínál: a lamellák forgathatók és távirányítással összehúzhatók, kinyithatók!