Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

499 ABLAKNAPELLENZŐ

A 499-es típusú függőleges napellenzők egyesítik magukban a kiváló technológiát és a modern kialakítást. Kiváló stabilitásának, tökéletes működésének és a WAREMA által garantált minőségnek köszönhetően klasszikus megoldást biztosít a függőleges homlokzatok és üvegfelületek árnyékolásához. Biztosítja a szobahőmérséklet kellemes hűvösen tartását, ezért nemcsak lakóházak, hanem létesítmények árnyékolására is ajánlott. A kis tokméret miatt ez a napellenző olyan ablakokhoz ajánlott, ahol a beépítésre kis hely áll rendelkezésre vagy az árnyékoló utólag kerül felszerelésre. Ívelt formájának és kompakt beszerelésének köszönhetően megvédi a vásznat az időjárás hatásaitól és egyedivé varázsolja a ház homlokzatát.

Tok méretek: Köríves illetve félköríves alkú 111x111mm vagy 146x111mm

∅3,3mm-es feszítőszállal vagy 25x18mm-es vezetősínnel

Maximális szélesség: 2800mm, kuplungolt szerkezet esetén 7000mm

Maximális magasság: 3000mm

Minimális szélesség: 600mm

Maximális felület: 8,4m2 (Soltis92 szövettel), kuplungolt szerkezet esetén 20m2

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Alapáron a szerkezet színe több, mint 400 féle színből választható, színenkét 5 különféle felületkezeléssel.
Rádiós motor távirányítóval

Időjárás állomás

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!