Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

330 OLDALKAROS NAPELLENZŐ

A 330-as oldalkaros napelellenző egy nyitott napellenző, amely ideálisan ott alkalmazható, ahol a szövet eső elleni védelme nem feltétlenül szükséges. Az exkluzív és hosszú életű oldalkaros-technika úgymint a vázkomponensek, tökéletes működést biztosítanak hosszú élettartammal. A különlegesen kis beépítési méreteinek köszönhetően rendkívül jól alkalmazható olyan helyen, ahol kevés a hely. (pl. nyílásba történő szerelés esetén)

Maximális szélesség: 4000 mm, kuplungolt szerkezetnél 12000

Minimális szélesség: 500 mm

Minimális kinyúlás: 800 mm

Maximális kinyúlás: 1600 mm 135°-os dőlésszögnél

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható. Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.
Alapáron a szerkezet színe több, mint 400 féle színből választható, színenkét 5 különféle felületkezeléssel.
Távirányítós működtetés

Kézi hajtókaros működtetés

Motoros működtetés kapcsolóval

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg! Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható! A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!