Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

107 KIBILLENTHETŐ ABLAKNAPELLENZŐ

A WAREMA nemesacél-kibillenthető karos napellenző egy filigrán változata a kibillenthető karos napellenzőknek. Előnye, hogy a karcsú vezetőcső és a szövet széle közötti szövetrés igen keskeny, ezáltal a felületek, úgy mint a Pfosten-Riegel-homlokzat is optimálisan árnyékolható. Az építészet korunkban a nemesacélt előszeretettel alkalmazza. A különlegesen exkluzív kívánalmaknak 4 különböző nemesacél áll rendelkezésre, melyek a különböző igényeket teljesítik max. 3m x 3m-es felületben.

Tok méretek: 8 különböző alumínium vagy acrylüveg félköríves vagy köríves tok

∅15mm-es nemesacél vezetősínnel

Maximális szélesség: 3000mm, kuplungolt szerkezet esetén 7500mm

Maximális magasság: 3000mm

Minimális szélesség: 500mm

Maximális felület: 9m2, kuplungolt szerkezet esetén 27m2

Maximális dőlésszög 120°

Maximális hossz a kinyúló karnál: 548mm

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Alapáron a szerkezet színe több, mint 400 féle színből választható, színenkét 5 különféle felületkezeléssel.
Rádiós motor távirányítóval

Időjárás állomás

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!