Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

TOLÓSZÚNYOGHÁLÓ

A WAREMA tolókeretes rovarhálói olyan erős szerkezetből készülnek, hogy a 6m2-es felületekbe nem kell köztes osztás. Az alsó profilba rejtett koszzáró egységekkel ellátott mechanikának köszönhetően súlytalanul lökhető el a keret. Ha szükségét érzi annak, hogy téli időszakban ne legyen “szem előtt” a használaton kívüli háló, egy mozdulattal kiemelhető a helyről. Viszont a Vision-Air hálónak köszönhetően inkább a láthatatlanságát kell az első időkben megszoknia a használóknak. Bemutatótermünkben megtekinthető!

Maximális szélesség: 2100mm (egyszárnyú)

Maximális magasság: 3000mm (egyszárnyú)

Minimális szélesség: 500mm (egyszárnyú)

Minimális magasság: 500mm (egyszárnyú)

Maximális felület: 6 m²

PVC-bevonatú üvegszálas VisonAir-háló fekete színben

A háló rendkívül nagy szakítószilárdságú, időjárás- és korrózióálló

WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
S1 – egyszárnyú kivitel
S2 – kétszárnyú kivitel

Felső sín: szemből vagy felfelé rögzítve
Alsó sín: lefelé L vagy U profillal, szemből Z profillal

Opcionálisan szerelőprofillal készül

A keret nyitható, zárása mágneszárral történik
Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!