Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

SF152 ÜVEGEZHETŐ PERGOLA

Amikor az árnyékolás másodlagos, de szükség van a szél és csapadék elleni védelemre, akkor elegendő önmagában az üvegezhető rendszerű SUNFLEX SF152-es Pergola. Kinyúlásában max. 6,6m lehet, de szélességében nincs határ! Lehet a taplszelemenig érő szaruelemekkel rendelni, de azok ereszszerűen akár 1m-t túl is nyúlhatnak! Természetesen ezt is bármikor, igény szerint tovább fejleszthetik belső árnyékolóval, világítással, ZIP napellenzővel, oldalárnyékolóval és egyéb extrákkal. Az intelligens kétirányú működtetésű vezérlést, fali egycsatornás, kézi egy vagy 60 csatornás, asztali 100 csatornás távadóról, de WebControl-val okostelefonról is irányíthatjuk. Bemutatótermünkben megtekinthető!

A méretek egy szerkezetre vonatkoznak! A szélesség további SF152-es szerkezet hozzáépítésével növelhető!

Maximális szélesség: 9000mm, 2, 3 vagy 4 oszloppal

Minimális szélesség: 3000mm

Maximális kinyúlás: 6600mm

Maximális dőlésszög: 45°

Minimális dőlésszög: 5°

RAL Classic színskála alapján, fényes felületkezeléssel

Üvegezés

Vízelvezetés

Világítás

Hősugárzó

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!

VÍZELVEZETÉS VARIÁCIÓI

KÁBELCSATORNA VILÁGÍTÁSSAL

KÖNNYŰ SZERELHETŐSÉG

REJTETT CSAVARKÖTÉSEK

SZELEMENIG ÉRŐ SZERKEZET

TERVEZŐKNEK KONTAKT