A WAREMA – fogalom az árnyékolástechnikában.

Az építészet egyre változatosabb lesz. Elmúltak azok az idők, amikor egyszerű és unalmas célirányos épületek születtek – igénytől függetlenül. Napjainkban a fejlődés ugyanolyan sokszínűséget vár el az árnyékolástechnikában is mint az építőipar többi területén – az “egyenárnyékolók” ideje lejárt. Ezzel egyidejűleg az árnyékolók iránti elvárások is érezhetően magasabbak és egyedibbek lettek. Az irodaépületek, intézmények egybefüggő, hatalmas üvegfelületei, vagy a családi házak nagy ablakai, télikertjei mind-mind szabad utat engednek a napsugárzásnak. Ezért kínálja a WAREMA minden építészeti formához a megfelelő árnyékolókat, mindenféle építészeti kihíváshoz és formához az egyedi és optimális megoldást.

“Árnyékolók minden üvegfelületre, kívülre és belülre!” – így hangzik a WAREMA cégfilozófiája. És ez a megfogalmazás cseppet sem túloz, mert a WAREMA program 50 év tapasztalatával nyújt megoldásokat a vízszintes, függőleges vagy srég felületek árnyékolására. Mindegy, hogy három- vagy sokszögletű, kerek, kupolás, bolt- vagy horizontíves, trapéz vagy gúla alakról legyen szó.

Cégünk története 1955-től napjainkig

WAREMA családi vállalkozást Hans-Wilhelm-Renkhoff és Karl-Friedrich Wagner alapította 1955-ben. A minőséggel szemben támasztott magas szintű elvárásnak köszönhetően a vállalat folyamatosan növelni tudta alkalmazottainak létszámát. Az Angelique Renkhoff-Mücke által vezetett és több mint 2.500 fős alkalmazotti létszámmal rendelkező vállalatot napjainkban már Európa vezető gyártó cégként tartják számon a kül- és beltéri árnyékolástechnikai megoldások területén, a vezérléseket is beleértve.

A Nap – az Ön társa az alkotásban.

WAREMA – az ön segítőtársa a tervezésben

 

A homlokzatok a modern épületeknél már régóta nem számítanak önálló épületelemnek, hanem egy egységes rendszer fontos alkotóelemei. Az árnyékolást is magában foglaló homlokzat koncepciója ezért és az ágazaton túlmutató tervezés lényeges alkotórésze. Az adott épülethez legmegfelelőbb árnyékolási rendszer és az azzal kapcsolatos egyéni igények kiválasztásához a WAREMA már a tervezési szakaszban szakszerű és átfogó tanácsadást kínál ügyfelei számára.

A Nap az élet.

A WAREMA az életminőség.

Amennyire különböző az egyes emberek igénye, olyannyira egyediek a WAREMA termékei. Ha az ember a WAREMA világot terjedelmes termékkínálatán, korszerű formatervezésein, az állandóan magas igényszintjén valamint a jövőorientált új fejlesztésein keresztül szemléli, úgy a WAREMA többnek mutatkozik az egyszerű „innovatív árnyékolástechnikánál”. A WAREMA az életminőséget képviseli.

WAREMA minőség már a kezdetektől.

A WAREMA napjainkban az egyik legjelentősebb európai gyártó az árnyékolástechnika területén. Ezt a pozíciót nem mennyiségi, hanem minőségi teljesítmény révén értük el. Hiszen a minőség számunkra nem csak termék – hanem maga az élet. A legmodernebb gyártási módszerekkel és a folyamatos kutatással, amelyet a hagyományostól eltérő fejlesztések iránti bátorság jellemez, és amely mindig bővíti a technika jelenlegi ismereteit. Ennek alapját környezettudatos szemléletünk jelenti.

A WAREMA a szolgáltatást, megbízhatóságot és a legjobb minőséget képviseli.

A szolgáltatás, a megbízhatóság és a legjobb minőség jelentik a WAREMA sikertényezőit, amelyek a kemény harcú versenykörnyezetben a cég helytállását biztosítják. Az új építkezési stílusok az árnyékolástechnikával szemben egyre nagyobb kívánalmakat, követelményeket támasztanak. A WAREMA ezen igényeket már több mint 50 éve kielégíti, azáltal, hogy a szaküzleteknek és végfelhasználóinak szánt termékeit folyamatosan továbbfejleszti. Mert aki abbahagyja a folyamatos jobbá válást, az már abbahagyja azt is, hogy most jó legyen.

Ezért már évekkel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy alapanyagainkat következetesen az újrahasznosíthatóság és az egészségvédelem szempontjai szerint választjuk ki és alkalmazzuk. Ezért a WAREMA termékek mellett nem csak a kiemelkedő formavilág és a legkiválóbb anyagok felhasználása szól, hanem a minőséget mindvégig szem előtt tartó gondosság is.