Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

W9 TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ

Az ellenhúzásos rendszerű bordásszíjas feszítő technológiát még 2000-ben mutatta be a WAREMA. Ez a kiforrott technika van jelen a WAREMA W6-os típusú télikert-árnyékolójában. A filigrán kivitelű vezetősín és tokszerkezet a 18m2 alatti felületek ideális árnyékolója. Nem beszélve a kedvező áráról. Minden esetben motorosan lehet csak működtetni!

Acryl szövettel
Maximális szélesség: 6000mm
Maximális kinyúlás: 6000mm
Max. felület: 30 m²

Soltis 92 szövettel
Maximális szélesség: 3500mm
Maximális kinyúlás: 4500mm
Max. felület: 16 m²

Kupplungolás: max. 2 db

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel

Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!