Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

W7 TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ

Amikor a leárnyéklandó felület sarkai le vannak vágna vagy nincs alátámasztási lehetőség a külső vonalakon, a WAREMA W7-es télikert-árnyékolója egy remek megoldással áll elő. 24m2-ig egy darab mozgatható felülettel lehetséges lefedni akár úgy is, hogy 120cm-re a szélső bordáknál van csak terhelhető szarufa vagy szaruelem. Minden esetben úgy el van emelve a fogadó szerkezetektől a napellenző, hogy alatta a gravitációs hőöblítés létre tudjon jönni. Így még hatékonyabb az árnyékolás és a hőkizárás!

Acryl szövettel
Maximális szélesség: 6000mm
Maximális kinyúlás: 4500mm
Max. felület: 24 m²

Soltis 92 szövettel
Maximális szélesség: 4000mm
Maximális kinyúlás: 4000mm
Max. felület: 16 m²

A vezetősínek oldalanként max. 1200mm-rel lehetnek behúzva

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!