Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

W20 TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ

A páratlan szélstabilitást adó SecuDrive tecnológia viharos szélerősségnél is képes a vezetősínben tartani az akril vagy Soltis vásznat. A 2mm vastag saválló acélszalag és az árnyékoló vászon ultrahangos technológiával olyannyira oldhatatlanul kapcsolódik egymáshoz, hogy az évtizedekig gondtalanul működik az Ön legnagyobb megelégedettségére. A csupán 45mm-es filigrán vezetősín, a mellé szerelt következő szerkezet és a fényrésmentes csatlakozások eredményeképpen egy tökéletesen homogén árnyékolt, hőterhelés mentes felületet tudunk létrehozni! A hőöblítési technológiának és a speciális szöveteknek köszönhetően 97%-os hővisszatartást is képesek vagyunk elérni! Ez a Prémium WAREMA Árnyékolás!

Maximális szélesség: 6000mm

Maximális kinyúlás: 4000mm

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!