Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

W10² TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓ

Egy többfunkciós árnyékoló WAREMA remekmű! Ha 10 méteres fessztávon nem akar keresztosztót látni a feje fölött, de szeretné azt mobil árnyékolóval hatékonyan hőtehermentesíteni, akkor a W10 2-el kétirányból, középen való csatlakozással ezt meg tudjuk oldani! Az is lehetséges, hogy egy felűlvilágítónak egyszerre, de nem egyidőben két különböző funkciót kell ellátnia! Ilyenkor, a két egymással szemben lévő szerkezetekben lévő árnyékoló szövet és a fényzáró anyag, egy közös sínben fut! Akár részlegesen ide-oda állítva a kapcsolódási vonallal játszhatunk a fény és hőbeengedéssel!

Acryl szövettel
Maximális szélesség: 6000mm
Maximális kinyúlás: 4000mm
Max. felület: 24 m²

Soltis 92 szövettel
Maximális szélesség: 3500mm
Maximális kinyúlás: 4000mm
Max. felület: 14 m²

Max. dőlésszög: 0-30°

Több, mint 300 féle Acryl Standard, Lumera szövet választható.

Felér ellenében Acryl Perfora és All Weather illetve Soltis 92 szövetek is rendelkezésre állnak.

Több, mint 400 féle szín, színenkét 5 külön féle felületkezeléssel
Motoros működtetés (alap tartozék)

Rádiós működtetés távirányítóval illetve okostelefonról

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!