Info Hotline: +36204443444
Kontakt: Mail, Cím, Telefon

STANDARD SZALAGFÜGGÖNY

Rozsdamentes távtartók, portaszító műanyag alkatrészek, antisztatikus, antiallergén UV-stabil szövetek, ÖKO-Test100-as előírásnak megfelelő anyagok. Fényes, matt és mikrostuktúrált alumínium alkatrészek. Gyors, 25cm-en 180fokon átforduló forgatás.

Maximális szélesség: 7000mm (működtetéstől függően)

Maximális magasság: 5000mm (működtetéstől függően)

Minimális szélesség: 200mm (működtetéstől függően)

Minimális magasság: 200mm (működtetéstől függően)

Maximális felület: 8 m²  (működtetéstől függően)

Akutális kollekcióból választható, különböző színvilágok és árkategóriák szerint.
WAREMA standard színek alapján – több, mint 400 féle szín, színenként 5 különféle felületkezeléssel
89, 127 vagy 250mm széles lamellával

Fali vagy mennyezeti rögzítéssel

Zsinóros/gyöngyláncos

Gyöngyláncos

Rudas

Motoros 24V – opcionálisan vezérléssel

Ha egy termék megrendelésre kerül, minden esetben kap egy gyártási sorszámot. Ezt a számot a termékek profiljába beleütve a beltéri termékeknél egy, a kültérieknél két helyen találhatjuk meg!

Minden termék, akár egy egyszerű szúnyoghálóról, belső árnyékolóról vagy egy integrált napellenzős pergoláról, esetleg egy fényirányításos rendszerű, szelektív festésű klímahomlokzatos zsalúziáról van szó, a gyártósorról levett termékeket három lépcsős kontroling vizsgálja felül. A termék csomagolásra történő átszállításának végső engedélyét csak a minőségbiztosítási osztály főellenőre adhatja ki. A neve a szállítási listán, a becsomagolt termékek mellett az átadási dokumentációkon és a terméken is megtalálható!

A több mint félévszázados múlttal rendelkező WAREMA nem csak a 2 év garanciát adja a termékeihez, hanem a szakembereinek a nevét is!