premium qualitat
WAREMA

WAREMA árnyékolók magyarországi képviselete, Waremagyarország Árnyékolástechnikai Kft.

Árnyékolókkal, akkor még csak reluxákkal és redőnyökkel először 1992. októberében kezdtünk foglalkozni.

Az elhivatottság jeléül 1993. január 08-án megalapítottuk első cégünket, mely kis családi vállalkozásként indult a Balatoni régióban. Veszprémi központtal több hazai gyártó cég képviseletét láttuk el a kezdeti időkben.

1998-ban kerültünk üzleti kapcsolatba Európa legnagyobb árnyékolástechnikai cégével a WAREMA Holding SE-vel. A közvetlen kapcsolatunk 2000. évtől folyamatosan erősödött. Növekedésünk egyik jeleként 2001. szeptemberében átalakultunk Kft-vé.

A bajor anyacég teljes bizalmát élvezve 2002. év elejétől pedig kizárólagosan WAREMA termékeket forgalmaz cégünk! A piaci helyzet adottságai miatt a már egy évtizede működő cégünket két részre osztottuk. Így alakítottuk meg a saját tulajdonú Waremagyarország Árnyékolástechnikai Kft.-t. Az importőri tevékenységet és a viszonteladói feladatokat 2003-tól így ez a cég látja el.

A végfelhasználókat és a szereléseket továbbra is az A & A SUNTECH Kft. végzi. 2003-ban, azért hogy a speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni, felvettük a kínálatunkba a radius logo kicsi International AG által, manufakturálisan gyártott exlúzív saroknapellenzőket is.

2004. januárjában Veszprémben, a Budapest út 36. szám alatti irodaházunkba költöztünk, mely azóta is az ország egyik legnagyobb árnyékolástechnikai bemutatóterme. Itt három szinten, mintegy 280m2-en megtekinthető a WAREMA külső-belső árnyékolók és vezérlések teljes skálája.

Az itthoni piaci helyzet elengedhetetlené tette, hogy ne legyünk jelen a fővárosban is. Így 2009. októberében megnyitjuk budapesti bemutatótermünket, mely a II.ker. Kisrókus u.17-19-ben található meg.

Kollégáink és termékmanagereink így már itt is készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Az éghajlati változások és az egyre kiszámíthatatlanabb időjárás rákényszerítette a WAREMA-t, hogy a szélsőségesebb elemeknek is ellenálló terasz fedéseket is piacra dobjon. 2010-től, a saját fejlesztésű pergola rendszereinek bezárásához elengedhetetlen mobil üvegfalakat, a WAREMA társcégének, a  SUNFLEX_kicsi Aluminium Systeme GmbH.teljes kínálatát felvettük értékesítési palettánkba. Így a szimpla edzett toló üvegfalaktól a hőszigetelt harmónika rendszerekig minden igényt teljesíteni tudunk!

Mivel egyre több exlúzív és egyben klasszikusnak mondható épületnél vált jelentős építészeti igénnyé, a korabeli hangulatot idéző, de a jelen kor legmagasabb műszaki elvárásait ötvöző zsalugáter, így felvettük a piac e segmensének abszolút piacvezetőjével a kapcsolatot! Így már az ehret_logo_kicsi alumínium zsalugáterek és zsalutáblákat gyártó cég hatalmas választéka is a cégünk kínálatát erősíti!

A WAREMA Holding AG 2012 őszén felvásárolta, majd átalakította a WingsProfessional fix homlokzati fix és óriáslamellás árnyékolókat gyártó céget. Így, ezt az eddig üres piaci szegmenst, 2013 februárjától már saját termékskálával tudjuk kiszolgálni.

2013 december elsejétől, a Delta Nederland egyedi árnyékoló szerkezetet gyártó, 50 éves tapasztalattal rendelkező manufaktúra felvásárlásával a WAREMA Holding minden tervezői igényt ki tud elégíteni!

2015 februárjától az exklúzív infra-quartz technológia legnagyobb fejlesztőjének a müncheni heatscope-logo-kicsi hősugárzókat gyártó német cég termékei is bele lettek integrálva a WAREMA termékkínálatába.

2017. áprilisában a WAREMA HOLDING tulajdonába került a CARAVITA exlúzív óriásnapernyőket gyártó ingolstadti cég is. Így még egy speciális igényű réteget tudunk magas színvonalon kielégíteni ezekkel a termékekkel.

Mi nem a tömeggyártásban szereplő több ezer gyártó konkurenciái akarunk lenni, hanem azoknak az elégedett vásárlóknak a beszállítói, akik átérzik a minőség valódi fontosságát és így megtudják, hogy milyen érzés biztonságban tudni a családot az ártalmas UV-sugárzástól, hogy milyen érzés nyugodt lelkiismerettel magára hagyni egy intelligens WAREMA árnyékolót vagy éppen milyen érzés egy tökéletes árnyékolót akár 25 évig hibátlanul használni!

Tegyen próbára minket!

A 23 éves magyar WAREMA csapat vezetői:

Vámosi Adrienne és Vámosi András