ELISMERÉSEINK

Az utóbbi években számos elismerést zsebeltek be a Warema forradalmi termékei az innováció és a dizájn területén egyaránt

German Design Award 2016

A Német Formatervezési Tanács által alapított German Design Award különdíját nyerte a Warema Objekt kollekciója. A rangos zsűri a “Lakástextil, lakberendezési kiegészítők” kategóriájában találta a legjobbnak a Warema-t.

Product Desing Awards 2014

Minőség és extravagáns kinézet jellemzi a K70-es típusú napellenzőt. Ezen a véleményen volt a Product Design Awards zsűrije is 2014-ben!

Architects’ Darling Awards 2013

A széles spektrumú és energiahatékony árnyékolóink megfelelnek a modern lakó- és kereskedelmi épületek által támasztott magas igényeknek.Az építészek ezt megbecsülik – ezért a Warema-t választották 2013-ban ismét a “kedvencüknek”.

Red Dot Design Awards 2013

2013-ban egy másik díjnak is örülhetett a Warema, mégpedig a Red Dot Design 2013-nak. A győztes a P40-es pergola napellenző!

Innovationspreis R+T 2012

Az R+T (a világ vezető szakvására az árnyékolók és kapuk területén) innovációs díjjal tüntette ki a Warema-t. A konkurenciát a P40 pergola napellenző a Secudrive meghajtással, és az együtt futó profillal győzte le.